Trouwfotograaf - Tilly Fotografeert - Vrolijke bruiloft - Groningen

Trouwfotograaf | Tilly Fotografeert | Vrolijke bruiloft | Groningen

Willen jullie een biertje?

Trouwfotograaf Tilly Fotografeert vrolijke bruiloft Groningen - Deze vraag hoefde ik maar één keer te stellen aan de vrienden van Andreas. We waren een groepsfoto aan het maken en het wilde niet echt vlotten. Een gemaakte pose vinden viel niet mee maar voor een biertje kwamen ze wel los - wat ik overigens heel goed begrijp.  Dat ze voor dat biertje nog wel iets moesten doen hadden ze toen nog niet in de gaten. De ceremoniemeester gaf de instructies. Wie het eerste bij het biertje was mocht ém opdrinken. We waren even vergeten dat Olaf er ook heel enthousiast van werd. Terwijl de mannen nog aan het overleggen waren waar de beginstreep was dronk de hond zijn eerste slokje bier. Na enige hilariteit kwamen ook de mannen in volle vaart aangerend. Een mooiere groepsfoto kun je toch niet krijgen?

Vrolijke bruiloft aan het Reitdiep

Dit was maar één van de vrolijke momenten op deze trouwdag. Meer woorden heb ik niet nodig want de foto's vertellen het verhaal van deze vrolijke bruiloft. Ik kan alleen nog maar toevoegen dat ik vooral ook heel erg genoten heb van de vriendelijke en liefdevolle sfeer met alle bruiloftgasten.  Andreas en Rianne, ik wens jullie heel veel geluk samen. Dat al jullie wensen mogen uitkomen en dat heel veel mensen in jullie geluk en liefde mogen delen.

Zijn jullie na het bekijken van deze trouwfoto's ook zo enthousiast geworden en wil je mij ook graag boeken voor jullie trouwdag. Neem dan snel  contact op. Dan maken we een afspraak voor een kennismaking. Het lijkt mij heel leuk om jullie fotograaf te zijn. Ik houd van vrolijke bruiloften en foto's met heldere kleuren die precies het verhaal van jullie bruiloften laten zien.

Wil je nog meer foto\'s bekijken en bestellen? Klik dan hier